Riimipeura

500 g peuran ulkofileetä
1 rkl giniä
2 rkl karkeaa merisuolaa
1 rkl mustapippurouhetta
1 rkl rosmariinia
Tarjoiluun
kaurapatu
80 g majoneesia
80 g parmesanlastuja
50 g rucolaa

Poista fileestä kalvot ja pyyhi se kuivaksi. Valele fileen pintaan giniä. Murskaa morttelissa merisuola, mustapippuri ja rosmariini. Hiero mausteseos hyvin fileen pintaan. Kääri filee tiukasti kelmuun ja laita jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi maustumaan. Kääntele filettä muutaman kerran maustumisen aikana. Pyyhi fileestä mausteet pois ja kääri uudestaan kelmuun. Pakasta noin 5 tuntia ja leikkaa kohmeisesta fileestä ohuita viipaleita. Jos liha on pakastimessa pidempään, anna sen sulaa kohmeiseksi jääkaapissa. Tarjoile vaikka majoneesin, parmesanlastujen, rucolan ja kaurapatun kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: