Diy joulukalenteri

Aikoinaan mummuni teki minulle joulukalenterin virkatuista pussukoista jotka roikkuivat koukuissa laudan pätkässä johon oli liimattu kiiltokuvia ja tarroja. Sitä täytettiin vuodesta toiseen. Jopa äitini jatkoi joulukalenterin täyttöä, kun mummu ei enää jaksanut. Noh siitä se idea sitten lähti.

Vuonna 2014 tein isännälle joulukalenterin jossa pienet paketit roikkuivat henkarissa. Muistan kuinka henkari oli kovilla, kun siinä roikkui täysiä olut tölkkejä, työkaluja ja muita äijämäisiä juttuja. Henkari kesti kaiken urheasti ja tästä löytyi jopa kuva.


Vuonna 2022 kuitenkin sovin ystävän kanssa vaihtari joulukalenterin. Sovimme budjetiksi 40 euroa. Eli hän tekee minulle ja minä hänelle. Näin minäkin sain joulukalenterin, kun tuo isäntä ei ole vielä innostunut tekemään kalenteria.

Olimme onneksi ajoissa liikenteessä ja ehdin tilailla edullisia juttuja kiinakaupasta. Tottahan toki itse askarrellut jutut ja herkut olisi olleet kivempia tai arkipäiväiset tarvikkeet olisi olleet hyödyllisempiä, mutta tällä kertaa mentiin näin. Yritin silti valita käyttötavaraa kuten sukkia, alushousuja ja ponnareita. Budjetti ylittyi muutamalla eurolla, mutta se meni joululahjan piikkiin.

Itse paketointiin ja kalenteriin en halunnut käyttää rahaa joten hain sopivan oksan luonnosta. Paketoin lahjat vanhalla lahjapapereilla ja naruakin löytyi ennestä takaa. Ripustelin paketit oksaan kuten joskus aikoinani henkariin ja voilà. Helppoa ja halpaa.

Nykyään kaupatkin ovat pullollaan monenlaisia ja kokoisia itse täytettäviä joulukalentereita, jos budjetti antaa periksi. Puhumattakaan kuinka hienoja valmiita joulukalentereita löytyy nykypäivänä. Seksikalentereista puurokalentereihin on testattu ja ei olla petytty niihinkään!

Ihanaa joulun odotusta kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: