Itse tehty lintulauta

Nyt kun ei ihan joka sekuntti mietitä ja puunata omaa taloa niin tuli mieleen että voisihan niille linnuillekin tehdä oman sapuskapaikan. En silti halunnut että aikaa tai rahaa tuhlaantuisi liikaa tässä kohtaa remonttia joten pyysin isännältä todella yksinkertaisen lintulaudan.

Tähän tarvittiin vanhaa raakalautaa, saha, naulapyssy, vanhaa ketjua ja pari koukkua. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun tämä jo roikkui meidän ikivanhassa lepässä. Ja kun oltiin hakemassa Motonetistä kuorettomia auringonkukansiemeniä mukaan tarttui myös vitosen talipallosyötin.

Saas nähdä onko liian myöhäistä aloittaa tirppojen ruokinta tänä talvena, mutta koitetaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: