Mörkö kevennys!

Kaiken keskellä on saanut vielä painaa käsipelillä jonkin verran lumihommia kun ei tässä nny tänä talvena hommaila pelejä eikä vehkeitä. Mutta lumityöt ovat silti tällä kertaa tuoneet vain mukavia ulkoilu hetkiä muuten vähän synkkään arkeen vaikka lunta on tullut tavattomasti ja se on pitkittänyt remonttihommia. Pikku happihyppelyt eivät ole pahitteeksi. Jopa Mörkö tuli kyläilemään! Ei voi muuta sanoa kuin mahtava talvi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: