Tervetuloa perheeseen Veikko ja Voitto!

Toukokuun 2021 lopulla perheeseemme kotiutui kaksi pientä karvapalloa Veikko ja Voitto, kiitos Jaanalle. Kissimirrit nimettiin Veikoksi ja Voitoksi jo ennen kuin tapasimme heidät. Isäntä heitti ilmoille nimet ja ne syöpyi takaraivooni. Niitä ei ollut enää mikään muuttamaan.
Hellyyttä rakastava kaksikko kotiutui hienosti. Tosin eka päivä jännitettiin ja viistettiin kaikki sängyn- ja sohvanalustat. Riehakkaaseen leikkiin ryhdyttiin silti heti. Onneksi heillä on myös toisensa ja rohkeampi Veikko näyttää mallia aremmalle Voitolle. Nurkat oli nuuhkittu nopeasti ja lempipaikat valittu vieläkin nopeammin. Syliinkin tullaan jo nukkumaan. Pikku ahmateille ruoka maistuu paremmin kuin hyvin vettä unohtamatta ja hiekkalaatikolla on osattu käydä hetimiten. Ei tässä paljoon jäänyt toivomisen varaa.

Nyt on kyllä jäänyt kaikki muut hommat kakkoseksi kun näitä kattimatteja viihdyttää ja paijaa. Päivät menee leikkiessä ja illat hoivatessa. Veikeitä ja huomionkipeitä pikku kavereita! Noh onneksi veljekset osaa myös nukkua niinkuin kissojen kuuluu, että saadaan jotain kotihommia tehtyä. Arvellaan että työpäivätkin he nukkuvat, koska virtaa riittää mahdottomasti kun tullaan kotio ja ei ole mitään kaaosta vielä tullut vastaan.

Tässä vielä muutama kissavideo veljesten leikkihetkistä. Pojat ovat syntyneet ystävänpäivänä 14.02.2021 ja näissä kuvissa ja videoissa he ovat reilu 14 viikon ikäisiä joka on hyvä luovutusikä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: