Pitkänomaisen tupakeittiön sisustusta

Hullumaisen pitkään ja pieneen (28m²) tupakeittiöön mahtui kuin mahtuikin iso ruokapöytä, sohva ja terraariohylly. Pikkaisen ahdasta, mutta olen tyytyväinen että olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat samassa tilassa. Ja onneksi iso oviaukko takkahuoneeseen avartaa hieman huonetta. Tässä vielä tutustutaan tilaan ja sitä sitten hiotaan ajan myöte.
Tuvan saneerauksesta täällä.

Musta Alta avokulmasohva mustilla puujaloilla oli Black Friday löytö Maskusta 600€ ilmaisella toimituksella. Ostimme samalla vierashuoneen sängyt 2 kpl Saimaan mustat runkopatjat 80x200cm ja unico jalkasarjat 23cm petareineen yhteensä 200€.

Ruokapöytä on Ikean vanha jatkettava pöytä joka venyy jopa 2,2 metriseksi. Tuolit ovat Ikean vanhoja Stefaneita ja wieniläistyyppiset tuolit ovat taloon jääneitä löytöjä jotka luultavimmin maalaan jossain vaiheessa.

Muita ostoksiamme takavuosilta jotka löysivät paikkansa tässä tuvassa: sohvapöytä Ikea Lack, tv-taso ja seinähyllyt Ikea Bestå, todella jämäkkä terraariohylly joka on oikeasti teräksinen varastohylly oli löytö jostain outletista ja terraariot Exo Terran.

Valaisimet Ikea Äppelviken, Hemma, Brunsta, Lunnom, Bjäresjö ja 1 äidin vanha kattovalaisin.

Matot ovat Vallilan Harmonia Full 160x230cm sininen ja Amalfi 160x230cm sini-beige. Koristetyynyt Rustasta ja H&Msta, viltit saatiin lahjaksi ja verhot ovat ostettu Jotexin alennusmyynnistä.

Pienen vitriinin sain aikoinaan äidiltä. Suurin osa koriste-esineistä ovat isän tuliaisia maailmalta tai niissä on jokin muu tunnearvo tai tarina takana esimerkiksi lapsuusajoilta.

Lisäsäilytystilaa saatiin keittiönkaappien päälle Ikean Kuggis-laatikoista. Ehkä hiukan painavat laatikot nostella ja ensi alkuun todella sähköiset, mutta etikkapesun jälkeen sekin ongelma ratkesi. Ja onneksi vielä löytyy sen verran hapaa että saa nosteltua näitäkin edestakaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: