Veikon ja Voiton seikkailut

On se kesä hienoa aikaa. Rokotukset annettu ja tassut kohti seikkailuja.
Valjaisiin totuttiin nopeasti ja hienosti. Pari kertaa kaatuiltiin ja hiukan aikaa käveltiin hassusti, mutta kun päästiin ulos jännitys taisi viedä voiton ja valjaat unohdettiin. Ulkona arasteltiin ekalla kertaa jonkin verran, mutta yllättävän uteliaasti silti nuuhkittiin nurkat. Toisella kertaa sitä pissittiin jo hiekkakasaan ja pyydysteltiin öttiäisiä. Kolmannella kertaa sitä leikittiin ja hypittiin ympäriinsä, mutta onneksi ei vielä liian rohkeasti. Neljännellä kertaa he olivat hetken ilman hihnaa, jotta saivat kirmata vapaammin. Hienosti pysyivät lähellä varsinkin kun emännällä oli namipussi taskussa ja isäntä oli leikkituulella. Sittemmin ostettiin flexit jotta kirmailu onnistuu hiukan paremmin liekassakin. Toki isompana he saavat mennä pihalle itsekseen jos näemmä sen parhaaksi.

Voitto kukkulan kunkkuna ja Veikon suloinen poseeraus.

Veikko jahtaa omaa hihnaa ja Voitto suunnittelee heinikkoon hiipimistä.

Kaunis Voitto haistelee ruusuja ja veikeä Veikko piileksii puskassa.

”Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.” – Pokela & Koskimies

Kissavideoita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: