Mahtipahvi heitä hallitsee

Kissat tunnetusti rakastavat pahvilaatikoita, aaltopahvia ja monia muita pakkausmateriaaleja. Ne pitävät kivaa rapinaa ja antavat lämmintä turvaa karvakorville. Pitää paikkansa ainakin meidän pikku pahvipäiden kohdalla.

Diy raapimisalusta
Näin muutamassa lemmikkieläinkaupassa myynnissä aaltopahvisia raapimisalustoja. Näytin isännälle että pitäisköhän ostaa tällanen ja isäntä sanoi että tollasta pahvia löytyy ennestä takaa, mutta kapeampina levyinä. Noh ei muuta kuin kuumaliimapyssy esille ja liimailemaan.
Voitto tajusi kynsien teroitus lystin hetimiten. Veikolla meni muutama päivä, joten tungin yhden lelun siihen pystyyn ja sehän oli kiva juttu. Ehkä kissanmintun ripottelu pahville olisi myös hyvä idea, mutta en ole antanut vielä heille moista, koska sanotaan että pennut eivät reagoi siihen.

Kahden kerroksen väkeä
Kahvi-pahvilaatikosta tehty pieni kerrostalo. Nämä laatikot ovat kuin tehty valmiiksi kissalaatikoiksi. Ei tarvinnut leikellä, eikä mitään. Kuumaliimaa väliin ja avot. Ainut haaste oli houkutella kissimirrit muualle kuumaliimauksen ajaksi. Noh nyt on kiva tassuttaa toista nassuun yläkerrasta.
Ehkä jonain päivänä rakennetaan jotain isompaa kuten linna heidän valtakuntaansa.

Eli hoi kissanomistajat et tarvitse kalliita leluja miellyttääksesi kissaasi. Kannattaa vain säästää pahvilaatikot ja aaltopahvit ja askarrella niistä kissoille kaikkea kivaa. Tai antaa kissimirrin leikkiä ihan vaan pakkauspapereilla.

Muutama kissavideo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: