Diy kissanvessan edusmatto

Päätin kokeilla puupohjaista kissanhiekkaa (pellettejä) kun pari tyyppiä sitä kehuskeli, että pitää hajut hyvin kurissa ja pitää muuten paikkansa! Miinuksena kuulemma on vain purujen tarttuminen tassuihin ja leviäminen. Joten ajattelin yrittää ennalta ehkäistä tätäkin ja tehdä maton kissanhiekkalaatikon (Savic Nestor Corner-kulmavessa) eteen. Molemmissa eteisissämme on kuramattoa estämässä roskien kulkeutumista sisälle ja ne toimii suht hyvin. Siitähän se idea sitten lähti.

Leikkasin metritavara kuramatosta sopivan kokoisen palan ja kulmat pois, toiset kulmat pyöristin. Asetin sen laatikon alle ja eteen. Kuramatosta voi leikata juuri sen muotoisen kun haluaa ja toimii ihan ok.

Vinkki! Kuramatosta voi vaikka leikata pyöreän ja laittaa sen työhuoneeseen. Ei haittaa jos suttaa sen maali- tai muilla tahroilla.
Meidän pojat tykkää raapia näitä mattoja joten ehkä siitä seuraavaa ideaa kehittelemään. Esimerkiksi päällystäisi jotain heille sillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: