Puukorin uusi kantokahva

Kummallisesti menee aina rikki näiden perinteisten pärekorien kantokahvat. En tiedä pitäisikö niitä käsitellä jotenkin että kestäisivät pidempään…

Tällä kertaa vaihdoin sen vanhaan nahkavyöhön. Poistin tietysti vanhan kantokahvan korista kokonaan. Leikkasin vyöstä soljen ja pätkän toisesta päästä irti. Tein reiät reikäpihdeillä ja kiinnitin sen lukkoruuveilla, pulteilla ja prikoilla puukoriin. Ensin jätin vyön turhan pitkäksi, mutta onneksi sen lyhentäminen oli mahdollista ja helppoa. Tämä ratkaisu olikin miellyttävän tuntuinen ja on toistaiseksi kestänyt hyvin. Leveä vyö olisi ehkä ollut esteettisempi, mutta kapea pehmeä vyö sopinee paremmin käteen.
Ps. Tämä hihna on kestänyt hyvin jo yli 2 vuotta.

Aikasemmin tämän saman korin kanssa, kun huomasin että kahva oli menossa rikki yritin korjata sen kietomalla ympärille luonnonnarua. Ajattelin että tämä vahvistaisi sitä sen verran ettei se menisi kokonaan poikki. Noh tämä kokeilu ei kestänyt kuin muutaman päivän ja naps.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: