Vierashuoneen saneeraus

Ihanaa saada mahdollisimman monelle vieraalle yöpymismahdollisuus ja voipi olla että isäntä laittaa tän huoneen johkin nurkkaan studionsa. Saas nähdä näin korvessa jopa minä voin laulaa lurauttaa.

Tapetit irtosivat siististi maalatusta kipsilevystä. 3 seinän tapetointi oli vaivatonta helpolla paperitapetilla, mutta efektiseinän paperitapetin kanssa sai olla tarkkana ja pestä parin vuotan välein. Kyseinen tapetti on todella herkkä kaikenmoisille jäljille joita ei pysty pesemään helposti tai ollenkaan pois. Onneksi efektiseinä on tässä tapauksessa matala ja isäntä on hyvä tapetoimaan ja oppi ensimmäisen efektiseinän (makuuhuoneessa) jälkeen olla erityisen huolellinen.

Laminaatti asennettiin tässä huoneessa muovimaton päälle koska lattia oli todella siisti. Vanhat katto- ja lattialistat saivat toistaiseksi kelvata.

Kustannukset 170€ paikkeilla:

  • Työ (itse tehtynä maksaa vain aikaa)
  • Tapetit noin 40€ Bauhaus (Paperitapetti Sandudd Väinö Beige 7,95€/rulla ja Paperitapetti Aleksi Tummanharmaa 14,95€/rulla)
  • Cello valmisliisteri 10l 21€ K-Rauta
  • Laminaatti solumuovit kaupanpäälle noin 110€ Netrauta (Kronoflooring Selection Clic Jalava Canada, lauta, 6 mm 6,90€/m²)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: