Blogin takana

Laura ja Jarno

Täällä touhuaa 30+ naikkonen Laura ja 40+ avomieheni (tuleva aviomieheni) Jarno. Perheeseemme kuuluu myös 3 kärmestä: lempeä Kalifornian kuningaskäärme Impi joka on sulattanut monet käärmekammoiset sydämet, tempperamenttinen Meksikon musta kuningaskäärme Jouko jolla ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa ja puhiseva possumme Siankärsäkäärme Vellamo joka luulee olevansa suurikin kalkkarokäärme. Lisäksi toukokuussa 2021 perheeseemme liittyi kaksi vauhdikasta kissimirriä Veikko ja Voitto. Veikeät, hellyyttä ja ruokaa rakastavat veljekset osaavat kissoille ominaisen käskyttämisen ja viiroilun. Rohkea Veikko on todella puhelias, peloton ja vähän laiska. Ujo Voitto on varautuneempi, siistimpi ja hiukan ketterämpi. Heitä voi myös seurata instagrammissa @seahousecats .

Pitkäaikainen unelmamme omasta kodista merenrannalla toteutui ilman lotto voittoa vuonna 2020 lokakuussa kun Länsi-Suomen markkinoille ilmestyi erittäin edullinen sellainen. Iso kiitos Erkille, Mimmulle ja POP Pankin Mirvalle! Kaksi kerroksinen 150m² puutalomme on rakennettu 1960-luvulla erittäin lähelle rantaa 2760m² tontille jolla on 80 metriä rantaviivaa. Ikuisuusprojektihan tämä tulee olemaan, mutta kyllä täällä sielu lepää! Siitähän tämän ensimmäisen blogin aloittaminen sai inspiraationsa. Nyt kelpaa kotoilla!

Ensimmäisen ison unelman toteuduttua uskaltaa melkein jo haaveilla toisesta isosta unelmasta joka on työskentely taiteen parissa. Ainakin tulemme yrittämään!

Muistakaa elää, haaveilla ja toteuttaa unelmianne!

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: