Testissä Petsafe Slimcat herkkupallo

Tämä oli heräteostos (5,99€) kun tilailin pennuille sitä sun tätä zooplussalta. Ajattelin sen olevan kiva aktiviteettilelu hetkiin jolloin itse ei ehdi puuhata heidän kanssaan. Toki myyntiteksti lupaili että kissa pysyisi ihannepainossaan ja suositteli sitä ylipainoisille, laiskoille tai yliaktiivisille kissoille. Noh ihan kivaa leikkiä ja kuntoilua yhtä aikaa.

7,5 cm halkasijaltaan oleva herkkupallo täytetään valitsemillaan makupaloilla tai kuivaruokanappuloilla. Kissan täytyy pyöritellä palloa ympäriinsä jotta herkkupalat tippuvat ulos syötäväksi. Aukkoja on kahta eri kokoa ja niitäkin voi vielä hienosäätää. Pallo on kestävä.

Meidän Veikko tajusi pallon päälle heti ja leikkii sen kanssa niin kauan kuin se sisältää raksuja. Voitto lähinnä seuraa mitä Veikko puuhaa ja käy varastamassa silloin tällöin valmiiksi tippuneen raksun. Hyvä aktiviteettilelu ainakin meidän ahmateille. Itse käytän sisällä kuivaruokanappuloita joita voi laittaa useamman kuin herkkupaloja joissa on ruokintasuositus. Puhumattakaan en pysty säätelemään että raksut menisi tasan herrojen kesken.

Kissavideoita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: