Miumau moottorit

Meidän herkkusuut käy tällä hetkellä Whiskasin Junior kuiva- ja märkäruualla. Tietty joitain pentu herkkujakin tulee ostettua joilla on myös hyvä palkita kun tehdään jotain oikein ja niin kuin pyydetään. Alkuun ostin Royal Canin Kitten kuivaruokaa jota he söivät kasvattajalla, jotta muutossa muutokset ei olisi liian jyrkkiä. Mutta päädyin vaihtamaan ruuan sellaiseen jota saa tavallisesta maitokaupasta ettei oltaisi niin riippuvaisia eläinkaupoista. Luulen kyllä että toistaiseksi näille ahmateille maistuisi mikä vain ruoka. Leipäpussiakaan ei voi enää jättää pöydälle puhumattakaan omien ruokien valmistus on vaikeutunut huomattavasti, kun joka annosta yritetään maistaa ja joka kulhossa täytyy istua. Silti näin päin parempi kuin olisi ronkeleita ruuan suhteen! Sekin voi olla vielä edessä päin kun ikää karttuu… Ja he siis tosiaan saa pussin kyljessä suositellun määrän päivässä ja ehkä inan ylikin kun laskee herkut päälle, joten nälässä heitä ei pidetä!

Punnitseminen matolääkitystä varten oli helppoa kuin heinänteko kun he menevät itse kulhoon kuin kulhoon istumaan. Leipäkorikin on nykyään lepokori. Leipäkori käy välillä ahtaaksi niin täytyi laittaa heille toinenkin kori keittiön pöydälle. Näin heidän majesteettinsa saa päättää nukkuako leveästi omassa korissa vai kylki kyljessä samassa. Ja tietysti kaikki pöydälle tai mihin vain jääneet leikkuulaudoista hattuihin täytyy testata nukkumapaikkana.

Veljekset kuin ilvekset. Tähän näkyyn on mukava herätä! Elämäni miehet<3

Kissavideoita

Ääntä löytyy kun ruoka-aika lähenee ja muulloinkin. Veikko on selväsi Voittoa äänekkäämpi, mutta molemmat miukuvat, maukuvat, kurnuttavat, tsäkättävät ja kehräävät.

Emännän Weetabixitkin maistuisi, jos vain emäntä ei aina vahtisi omia annoksiaan. Niin kuin aikasemmin jo mainitsin leipäpussiakaan ei voi enää jättää pöydälle. Eli nämä huvit loppui kun videot loppui.

Herroilla täytyy tietysti olla oma muumimuki pöydällä johon vaihdetaan päivittäin raikas vesi. Tiuhti ja Viuhti muki on osuva.

Testissä Whiskas Cat Milk. Kissoille suunniteltu vatsaystävällinen maito myydään kätevissä 200 ml pulloissa. Yksi pullo riittää moneen annokseen. Suljettavan kierrekorkin ansiosta annostelu on helppoa ja pysyy tuoreena. Säilyy avaamisen jälkeen 4 päivää jääkaapissa. Ravista ennen käyttöä. Hyvää lisänesteytystä kisuille. Meidän viiksivallut tykkäsi. Ostetaan varmasti uudestaan.

Aina ruokailun jälkeen puunataan korvantaustat ja sitten ruokalevolle jos kaasujalka ei ala painaa. Moottorit kehrää hienosti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: