Mihin se aika on kadonnut..?

Suurimmalta osin siivoiluun. Elämä on khyl ollut yhtä siivoilua tässä muutaman kuukauden. Töissä, kotona, vanhan asunnon ja vielä vuosivuokramökinkin loppusiivous. Joskus nuorempana jopa pidin siivoamisesta, mutta näin vanhemmiten se on alkanut maistumaan puulta ja paikatkin väsyy nopeammin. Mielikin on tainnut väsyä, mutta koitetaan jynssätä etiä päin.

Takana päin on remontti rojun ja roskan järjestystä, raijausta ja siivousta joka ei tunnu loppuvan koskaan. Lattiasta kattoon imurointia. Pölyjen pyyhintää seiniä ja ikkunoita myöten. Vessan perusteellinen desifiointi. Mattojen ja muiden tekstiilien tamppaamista. Ikkunoiden pesua. Terraarioiden siivoamista. Huonekalujen kasaamista. Seinien maalaamista. Tavaroiden purkamista. Ruuanlaittoa ilman keittiön viemäriä. Kaikkien säilytys- ja keittiönkaappien puhdistusta. Kaikissa näissä vanhoissa kaapeissa oli teipattuna likaiset, repaleiset hyllypaperit ja alla likaiset hyllyt. Revin kaikki paperit pois jolloin teipeistä jäi paloja ja liimajäämiä hyllyihin jotka poistin tärpätillä ja siivousterällä ennen varsinaista pesua. Siivousterä on erittäin kätevä pinttyneeseen likaan kovilla sileillä pinnoilla kuten melamiini. Se on myös erittäin oiva apu takka- ja uuniluukun putsaukseen. Jotka on putsattu jo moneen kertaan näillä pakkasilla ja ei muuta kuin takaisin lumitöihin!

Odotan jo innolla että pääsen pelkällä arkisiivouksella! Tosin siihen taitaa mennä vielä tovi!

Tässä muutama minun lempi siivousväline ja aine joilla potkii pitkälle:

 • Etikka
 • Sooda
 • Tolu
 • Fairy
 • Kloriitti
 • Domestos
 • Cif cream lemon
 • Ajax crystal ikkunanpesuaine
 • Tärpätti
 • Kertakäyttökäsineet
 • Talouspaperi
 • Wettex rättirulla
 • Mikrokuituliina
 • Siivousterä
 • Swiffer Duster
 • (Tiettyä imuria, moppia, harjaa, sihveliä, mattopiiskaa ja ikkunanpesuvehjettä unohtamatta)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: